Gaprao Seafood
(กะเพราทะเล)

 

Gaprao Seafood (กะเพราทะเล)

Denne ret er en af de lidt mere luksuriøse Gaprao-retter, da prisen på seafood og skaldyr generelt er lidt højere end mange andre slags kød i Thailand. Kombinationen af seafood - specielt blæksprutten og rejen - er for mig er en af de bedste Gaprao, jeg har smagt.
(Denne ret kan laves mild)
4 fra 1 stemme
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Hovedret
Køkken Thai
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 180 g tigerrejer rengjorte
  • 180 g blæksprutter i mindre stykker
  • 3 fed hvidløg
  • 5 stk tørrede eller friske chilier eller efter behov
  • 80 g løg i tynde både
  • 2 flade bønner eller lange, grønne bønner i mindre stykker
  • Olie til stegning
  • 2,5 spsk østerssauce
  • 0,5 spsk sukker
  • 1 tsk bouillonpulver Asian shop
  • 1 håndfuld hellig basilikumblade

Sådan gør du
 

  • Stødt chili og hvidløg sammen. Steg dem på panden sammen med løg, indtil de begynder at tage farve.
  • Kom rejer, blæksprutter, sukker, østerssauce, fiskesauce og flade bønner i. Rør sammen.
    Når rejerne og blæksprutten er færdige, så kom basilikum i. Sluk for varmen.
    Husk altid at smage til.
    Serveres med ris.
Keyword seafood, wok, rejer, basilikum, blæksputter, krapow, hellig basilikum

Join the Conversation

  1. Ann-Marie Iversen says:

    4 stars
    Ser spændende ud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Din thaimad © Copyright 2024. All rights reserved.
Close