Grillede kyllingevinger
(ปีกไก่ย่าง)

 

Grillede kyllingevinger (ปีกไก่ย่าง)

I denne opskrift har jeg kombineret marinaden med Peking duck-sauce. Jeg synes det giver en dejlig lækker smag til kyllingevingerne.
Ret Snack, Forret, Hovedret, Tilbehør
Køkken Thai, thai-kinesisk

Equipment

  • spyd

Ingredienser
  

  • 1 kg kyllingevinger (svarer til ca. 10 stk.) asian shop - der plejer at være 2 kg.pr. pose frost

Marinade

  • 3 spsk soyasauce
  • 2 spsk chilisauce
  • 2 spsk Peking duck-sauce
  • 17 g finthakket ingefær
  • 1 spsk honning
  • 1 tsk kyllingebouillonpulver asian shop
  • 2 tsk stødt korianderfrø
  • 2 tsk salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Skyl kyllingevingerne godt, og mariner dem med alle ingredienserne. Sæt dem på spyd. Lad dem absorbere marinaden i 10 minutter eller længere tid.
  • Kom dem på grillen, og hvis du ikke har mulighed for det, kan de blive stegt i ovn.
    Sæt dem i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. Husk at holde øje med dem.
Keyword sommer, kylling, gril

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Din thaimad © Copyright 2024. All rights reserved.
Close