Grillede kyllingevinger (ปีกไก่ย่าง)
I denne opskrift har jeg kombineret marinaden med Peking duck-sauce. Jeg synes det giver en dejlig lækker smag til kyllingevingerne.
Equipment
- spyd
Ingredienser
- 1 kg kyllingevinger (svarer til ca. 10 stk.) asian shop - der plejer at være 2 kg.pr. pose frost
Marinade
- 3 spsk soyasauce
- 2 spsk chilisauce
- 2 spsk Peking duck-sauce
- 17 g finthakket ingefær
- 1 spsk honning
- 1 tsk kyllingebouillonpulver asian shop
- 2 tsk stødt korianderfrø
- 2 tsk salt
- Peber
Sådan gør du
- Skyl kyllingevingerne godt, og mariner dem med alle ingredienserne. Sæt dem på spyd. Lad dem absorbere marinaden i 10 minutter eller længere tid.
- Kom dem på grillen, og hvis du ikke har mulighed for det, kan de blive stegt i ovn.Sæt dem i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter. Husk at holde øje med dem.