Thai oksekødsdeller

Thai oksekødsdeller

Lækre og saftige køddeller som smager himmelsk!
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Snack, Forret, Hovedret, Tilbehør
Køkken Thai
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 350 g hakket oksekød
  • 2-3 spsk mel
  • Olie til stegning

Ingredienserne herunder skal blendes sammen.

  • 60 g rødløg i mindre stykker
  • 60 g champignon i mindre stykker
  • 10 g ingefær grofthakket
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 stk kaffir limeblade fintskåret
  • 8 stk mynteblade
  • 1,5 spsk østerssauce
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 tsk sukker
  • 1-2 spsk vand
  • 0.5 tsk peber

Sådan gør du
 

  • Blend ingredienserne sammen med en blender. Læg kødet i en skål. Hæld blandingen over kødet sammen med mel. Rør blandingen godt sammen, og form dellerne til en størrelse på ca. 3 cm i diameter.
  • Rør blandingen godt sammen, og form dellerne til en størrelse på ca. 3 cm i diameter.
  • Steg dellerne på panden, og vend dem forsigtigt med en paletkniv, da de kan have tendens til at klistre fast på panden og sprøjte lidt.
  • Anret dellerne på en tallerken og nyd dem sammen med dine favoritsalater og grøntsager.
    Velbekomme🙂🍀

Noter

De her køddeller kan sagtens være noget, som børn vil elske.
De er gode som forret, hovedret - og også som snacks.
Keyword lækker snack, oksekød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Din thaimad © Copyright 2024. All rights reserved.
Close