Thai oksekødsdeller
Lækre og saftige køddeller som smager himmelsk!
Ingredienser
- 350 g hakket oksekød
- 2-3 spsk mel
- Olie til stegning
Ingredienserne herunder skal blendes sammen.
- 60 g rødløg i mindre stykker
- 60 g champignon i mindre stykker
- 10 g ingefær grofthakket
- 1 fed hvidløg
- 2-3 stk kaffir limeblade fintskåret
- 8 stk mynteblade
- 1,5 spsk østerssauce
- 2 spsk soyasauce
- 1 tsk sukker
- 1-2 spsk vand
- 0.5 tsk peber
Sådan gør du
- Blend ingredienserne sammen med en blender. Læg kødet i en skål. Hæld blandingen over kødet sammen med mel. Rør blandingen godt sammen, og form dellerne til en størrelse på ca. 3 cm i diameter.
- Rør blandingen godt sammen, og form dellerne til en størrelse på ca. 3 cm i diameter.
- Steg dellerne på panden, og vend dem forsigtigt med en paletkniv, da de kan have tendens til at klistre fast på panden og sprøjte lidt.
- Anret dellerne på en tallerken og nyd dem sammen med dine favoritsalater og grøntsager.Velbekomme🙂🍀
Noter
De her køddeller kan sagtens være noget, som børn vil elske. De er gode som forret, hovedret - og også som snacks.