Vegansk wokret med kejserhatte og bambusskud

Vegansk wokret med kejserhatte og bambusskud

Denne ret kan fungere både som hovedret og side dish, der kan serveres sammen med andre retter som indeholder mere protein, hvis man ønsker det. Man kan evt. komme andre proteinrige grøntsager/bælgfrugter i, fx bønner, grønne bønner, kikærter og/eller tofu.
(Denne ret kan laves mild)
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Ret Hovedret, Tilbehør
Køkken Thai
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 300 g bambusskud dåse
  • 200 g kejserhatte i mindre stykker
  • 200 g gulerod i mindre stykker
  • 20-30 g rød karry paste
  • 3 spsk svampesauce
  • 1 tsk grøntsagsbouillon-pulver eller terninger Asian shop
  • 1 tsk palmesukker finthakket
  • Olie til stegning
  • 1 fed hvidløg
  • 3 stk grøn chili eller anden chili kan undlades
  • 1 dl kokosmælk
  • 1 dl vand/fond
  • En håndfuld hellig basilikum eller thai basilikum

Sådan gør du
 

  • Steg hvidløg med lidt olie, og kom svampen og gulerod i. Steg til de tager lidt farve, kom derefter rød karry, soya, svampesauce, palmesukker, kokosmælk og vand/fond i.
  • Bland det hele godt sammen og lad det koge et par minutter. Kom chili og basilikum i og rør rundt. Smag til og juster som du synes.
  • Nydes med ris eller nudler.
    Velbekomme 🙂
Keyword vegansk, svampe, rød karry, basilikum, wokret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Din thaimad © Copyright 2024. All rights reserved.
Close