Veganske pølser med grøntsager
Det er endnu bedre at grille "pølsen" og grøntsagerne, hvis du har mulighed for det. Det er en sommeragtig ret, og den behøver ikke at spises hverken varmt eller lunt.Har du dine favoritgrøntsager, skal du bare bruge dem.
Ingredienser
Ting der skal steges
- 4 stk veganske pølser skåret i mindre stykker
- 0,5 stk fennikel delt til 4 stykker
- 5 stk champignon halveret
- 4 flade bønner skåret i mindre stykker
Saucen
- 1,5 tsk chilisauce
- 2-3 spsk svampesauce
- 1 spsk soyasauce
- 1,5 tsk eddike
- 2 spsk olie
- 1 spsk palmesukker finthakket
- 2 tsk sesamolie
- 4 spsk vand
- 3 spsk peanuts grofthakket
Salat
- 1 håndfuld icebergsalat revet i stykker
- 1 håndfuld rucolasalat
- 6 cherrytomater halveret
- 1 håndfuld koriander
Sådan gør du
- Steg grøntsagerne og veganske pølser, og læg dem til side. Lav sovsen ved at koge det hele under "saucen" og sæt den til side.
- Anret "Salat" på en bred tallerken. Kom stegte grøntsager på en tallerken og kom sovsen ovenpå. Du kan også drysse ekstra nødder på.
- Nyd straksVelbekomme 🙂