Veganske pølser med grøntsager

Veganske pølser med grøntsager

Det er endnu bedre at grille "pølsen" og grøntsagerne, hvis du har mulighed for det.
Det er en sommeragtig ret, og den behøver ikke at spises hverken varmt eller lunt.
Har du dine favoritgrøntsager, skal du bare bruge dem.
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Forret, Hovedret, Salat
Køkken Thai
Antal 2 personer

Ingredienser
  

Ting der skal steges

  • 4 stk veganske pølser skåret i mindre stykker
  • 0,5 stk fennikel delt til 4 stykker
  • 5 stk champignon halveret
  • 4 flade bønner skåret i mindre stykker

Saucen

  • 1,5 tsk chilisauce
  • 2-3 spsk svampesauce
  • 1 spsk soyasauce
  • 1,5 tsk eddike
  • 2 spsk olie
  • 1 spsk palmesukker finthakket
  • 2 tsk sesamolie
  • 4 spsk vand
  • 3 spsk peanuts grofthakket

Salat

  • 1 håndfuld icebergsalat revet i stykker
  • 1 håndfuld rucolasalat
  • 6 cherrytomater halveret
  • 1 håndfuld koriander

Sådan gør du
 

  • Steg grøntsagerne og veganske pølser, og læg dem til side. Lav sovsen ved at koge det hele under "saucen" og sæt den til side.
  • Anret "Salat" på en bred tallerken. Kom stegte grøntsager på en tallerken og kom sovsen ovenpå. Du kan også drysse ekstra nødder på.
  • Nyd straks
    Velbekomme 🙂
Keyword salat, sommer, vegansk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Close
Din thaimad © Copyright 2024. All rights reserved.
Close